facebook   twitter   e-mail

HÍREK, ESEMÉNYEK BIOGRÁFIA SZEREPEK GALÉRIA VIDEÓK SAJTÓ VENDÉGKÖNYV
Vendégkönyv
Vendégkönyv : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Az egyik hozzászóló véleményéhez szereném kifejteni saját gondolataimat.

Honnan tudod, hogy Sata feladata az volt a Charley nénje című darabban, hogy ő, mint Charley nénje, teljes mértékben tisztán énekelje a darabban elhangzott dalokat? Mi van, hogyha a szerepe szerint van kevésbé szép hangja ( pl. kimondottan fars hangja ), amely hozzátartozik a karakter minél élethűbb megjelenítéséhez?

Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
  SúgóSúgó
2014.11.16. 16:45

Szia Sata!

Szoktalak látni amikor öcsémet viszem balettra!Szerintem itt Miskolcon Te vagy a legjobb színész és Nekem kifejezetten a kedvencem vagy!!!!Sokszor akartam már odamenni hozzád,de nem merek..... :) Azt szerettem volna kérdezni,hogy esetleg valamikor nem lehetne egy közös képet csinálni?Nekem nagyon sokat jelentene,és nagyon hálás lennék érte!!!!Köszönöm,és remélem össze jön!!!! Egy nagyon nagy rajongód!!!! :)


2012.03.20. 21:59
Jutka néni

Kedves Akela!

Bearanyoztátok a napunkat- köszönjük, hogy mi is belecsöppenhettünk  a MAszat-hegyi történetbe az ovisokkal. Közvetlen részesei lehettünk a darabnak, ahogy a pacaszörnyek a szívbajt hozták ránk az első két sorban, amikor előbújtak az orrunk előtt a füstből...... Hazafelé a buszon ilyen szösszeneteket lehetett hallani: "Sika-sika, lityi-lötyi"...meghogy " aki rossz, annak vacak legyen túl a maszat hegyen..." Szuper volt mindenki: a főszereplők, a kalózok bandája, a takarítók, a piros vödrös "Maugli".... persze voltak kedvencek: pl. Ödön, meg a Budai ikrek, ahogy mindenkit letáncoltak a színpadról :) 

Ügyesek voltatok, további harci sikereket kívánunk Nektek!

Egy óvónéni Kazincbarcikáról és a siserehad


2011.06.29. 00:20
Réz Tamás

Sziasztok!

Sata (nekem) az egyik legelképesztőbb színész Magyarországon! A Portugál című darabban, amit alakít az egy dolog ott a szituáción lehet röhögni, de tény, hogy jobb, mint az előtte játszó színészúr. Az Őrült nők ketrece című darabban nagyon jól alakítja szerepét, ahogy mozog a színpadon és ahogy beszél, elismerősre méltó. Az Egy bolond százat csinál című darabban pedig amikor megmutatja, hogy bontottak fel egy pezsgőt már hatalmas kacaj hallattszik a közönség soraiban, amikor pedig eljátsza a "nikotin függő, alkohol problémával küzdő gömbhalat:)" akkor pedig általában jó közönség esetén kap egy nagy tapsot! A végén is fütyülnek neki, és amikor a szünetekben hallom, hogy "Molnár Sándor Tamás megint formában van," akkor merül fel bennem az a kérdés, hogy mikor nincsen?! :-) és ezt tudom, szinte sosem! :)

Gratulálok az eddig elért sikerekhez, és remélem, hogy még nagyon sokáig foglak itt látni Miskolcon!

Jó pihenést a nyárra!!!

Üdvözlettel: Réz Tamás, Miskolc


2011.01.02. 10:30

Kedves Tamás!Láttam a Charlie nénje darabban és szinte megállás nélkül nevettem.Én még ilyen jól talán sosem éreztem magam.Szeretném újra megnézni ezt a darabot,csak nemtudom kinyomozni,hogy mikor lesz.És mit nemadnék érte,ha tudnám hol vehetek egy dvd-t erről az előadásról?Kérem,ha tud segítsen nekem.Ön nagyon jó színész,minden elismerésem az öné,mert engem nem könnyü megnevettetni!További jó munkát kívánok!Tisztelettel:Rigler József


2007.07.03 20:24

„Sziasztok!!! Én játszom a Valahol Európában című darabban!! ez által az évben nagyon sokat találkoztam vele!!! nagyon jópofa ember!!

Viki”


2010.05.04. 11:46

Szia!

Láttalak néhány darabban játszani az elmúlt időszakban. A Baráti köröm néhany tagja is színész \több-kevesebb sikerrel veszik az első lépcsőfokokat\. Így jutottam be a Miskolciba, ahol elsőként a Te játékod tetszett meg. Csak gratulálni szerettem volna, de ez kicsit hosszúra sikerült.

Szóval Gratulálok!
Csak így tovább

SplehP


2009.11.28. 12:55
feri

Az Anconai szerelmeseket nov. 24.-én láttam. Most már ötödször. Kiváló a szereposztás, remek színészek vannak benne, de aki viszi az egészet a hátán, az Giovanni, a cukrász.... Erős a gyanúm, hogy megnézem még párszor :) Kár, hogy nem hallja Sata az előadás után a "kritikákat"... Az egyik kedvenc színészem lett. Ahogy hallottam,nem csak nekem. ( Pedig Jancsó Dóra a szívem csücske...) További sok sikert, Sata !!!!    

Ui.: a Nyári Színházban Bringa szerepében sem volt semmi ! :)


2009.11.12. 20:07

 

Kedves Tamás!

Tavaly ősszel részt vettél egy cég jótékonysági adománygyűjtő napján. Remélem idén is meghívnak, és akkor találkozhatunk.

Üdv.:

JoLa


2009.10.29. 18:26
Holly

Tehát dramaturgiai csőd.. értem, bár nem értek vele egyet. A jóslásaira máskor nehogy hagyatkozzon, mert azt kell mondanom nem jött be, legalábbis ez nagyon nem.. még szerencse!
A Művész Úr pedig csodálatos a darabban, és szeretnék neki további sok sikert kívánni a munkájához!


2007.07.09 00:37

„A Charlie nénje dramaturgiai csőd.Egyértelműen nem lesz hosszúéletű darab.Max. egy évadot jósolok neki.A Művész Úrnak pedig nem kellene zenés darabokban játszania,mert NEM TUD énekelni.”


2008.08.06. 22:08

Szia Sata!

Tetszik a honlapod!

Rég láttalak, remélem jól vagy!

Réka


2008.02.22. 19:37

Hello,

nagyon tetszik ez az oldal! Főleg mert "Satával" foglalkozik! Már nem is tudom hanyadszorra látom a Charley nénjét... Egyszerűen imádom és mindig úgy tudok örülni a darabnak és neki is, mint egy kamasz:) Épp ma láttam a pályaudvaron. Jó érzés volt! Még visszatérek ide is:)

Üdv. Idill

Válasz:

Kedves Idill!
Nagyon örülök, hogy tetszik az oldal és, hogy csatlakoztál a tagok közé. :) Remélem is, hogy még vissza fogsz térni!

 


2008.02.14. 18:04

Lehet, hogy neked van igazad.   : )
Egy biztos, szerintem jól játszik a darabban. (Megoszlanak a vélemények, van ilyen...)
Mindenesetre, ha a Charley nénje nem győzőtt meg Sata tehetségéről, a Hajmeresztőt nézd meg, ha még nem láttad.Mondjuk abban egyáltalán nem énekel.. szóval az énektudását ott pont nem tudod felmérni....  : )
De nagyon jó a darab.


2008.02.11. 22:56

Egyebkent sincs semmi hangja,ugyhogy teljesen mindegy,mit kivan tole a karakter :) Szinhazban egyebkent sem megengedett a fars enekles,egy egesz zenes darabon keresztul meg aztan vegkepp elszomorito es felhaborito,tehat mindenkepp hatalmas tevedes volt ra osztani a szerepet.Ez aztan szinvonal :)


2008.02.05. 17:15

Az egyik hozzászóló véleményéhez szereném kifejteni saját gondolataimat.

Honnan tudod, hogy Sata feladata az volt a Charley nénje című darabban, hogy ő, mint Charley nénje, teljes mértékben tisztán énekelje a darabban elhangzott dalokat? Mi van, hogyha a szerepe szerint van kevésbé szép hangja ( pl. kimondottan fars hangja ), amely hozzátartozik a karakter minél élethűbb megjelenítéséhez?


2007.12.29. 17:28

Szerintem jó az oldi

Bár a hk engem jobban érdekel de de az ne legyen itt

Végre van egy oldal ami a művészetről szól és ez szntem nagyon jó!

Én még a táncot szeretem az nrg tánciskolába járok nézézétel meg az oldalt:

www.nrg-tanciskola.hu


2007.12.24. 23:40

A Népírtásban volt a legnagyobb... :)

Szeszti


2007.11.25. 12:20

„Egy homokszemben lásd meg a világot,
egy vadvirágban a fénylő eget,
egy órában az örökkévalóságot,
s tartsd a tenyeredben a végtelent."
                                      /William Blake/

Szióka! Nagyon köszönöm a látogatást és a dicséretet, fogadd őszinte elismerésem és gratulációmat honlapodhoz! Megtisztelsz, ha elhelyezed a bannerem, én a Tiédet már betettem. Szeretettel várlak máskor is, én örömmel jövök! Ölellek: Gerti

 

 

Válasz:

Szia!
Én is köszönöm, hogy ellátogattál hozzám és a dicséretet is.A banneredet betettem a linkek közzé :)


2007.07.09. 10:49

Kedves Művész Úr!

Rendszeresen járok színházba, számtalan darabban láttam már. Nagyon szimpatikus, természetes, kedves embernek tartom. :)

Gratulálok ahhoz a képességéhez, ahogy nap-nap után egyik karakterből egy másik (sokszor gyökeresen ellentétes) karakter bőrébe képes bújni, és szórakoztatni. Minden elismerésem, hogy ennyi szöveget, koreográfiát és éneket képes fejben tartani.:)

Sok sikert kívánok, további szerepeit is figyelemmel fogom kísérni.:)

Kedves Erus!

Gratulálok a honlaphoz!:) Örülök, hogy tagja vagyok ennek a körnek:)

Viki:)

Válasz:

Kedves Viki!
Köszönöm szépen a gratulációt és én is örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. :)


2007.07.09. 00:37

A Charlie nénje dramaturgiai csőd.Egyértelműen nem lesz hosszúéletű darab.Max. egy évadot jósolok neki.A Művész Úrnak pedig nem kellene zenés darabokban játszania,mert NEM TUD énekelni.


2007.07.08. 23:26

Eszméletlen jó volt tegnap a Charley nénje. Le a kalappal Sata előtt, gondolom meglehetősen nagy tartalékai vannak, hogy ennyire energikus tud maradni egy ilyen meglehetősen hosszú, és fizikailag megerőltető szerep mellett is ! A sok tánc, koreográfia, szöveg és dalok, nem lehetett könnyű elsajátítani, de aki ért hozzá, ahogyan a Művész úr is, annak nem akadály :)

Üdv. Druszihugi


2007.07.03. 20:24

Sziasztok!!! Én játszom a Valahol Európában című darabban!! ez által az évben nagyon sokat találkoztam vele!!! nagyon jópofa ember!!

Viki


[40-21] [20-1]

 
AKTUÁLIS SZEREPEK


My Fair Lady - Harry Chicago - Fred Casely A padlás - Üteg Woyzeck - Kikiáltó/Bolond A holdbéli csónakos - Paprika Jancsi KILÉPŐ - Improszínház

 
EXTRA TARTALOM


Letöltések Szövegkönyvek Hanganyagok

 
LINKEK


Miskolci Nemzeti Színház Port.hu Színház.hu - fórum Jancsó Dóra Borsod online Színház.lap.hu Színész.lap.hu Musical.lap.hu

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
FACEBOOK

 

2007 - 2014 Molnár Sándor Tamás honlapja adatvédelem oldalinfó facebook belépés kapcsolat

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME