facebook   twitter   e-mail

HÍREK, ESEMÉNYEK BIOGRÁFIA SZEREPEK GALÉRIA VIDEÓK SAJTÓ VENDÉGKÖNYV
Szerepek

  PRESSER – SZTEVANOVITY – HORVÁTH: A padlás
  Rendező: Rusznyák Gábor
  Bemutató: 2013. február 2. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Egy bérház padlásán a fiatal Rádiós fényévnyi távolságba küld rádióüzeneteket saját találmánya, a robot Robinson segítségével. Már kételkedni kezd abban, hogy hangja bárkihez is elér a végtelen űrben, amikor egy este négy furcsa alak jelenik meg. A különös figurák híres mesék elfeledett hőseinek szellemei, akik a túlvilágra szeretnének eljutni. De hogy évszázadok óta tartó bolyongásuk véget érhessen, meg kell találniuk a Révészt.

  KANDER – EBB – FOSSE: Chicago
  Rendező: Béres Attila
  Bemutató: 2012. október 19. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Roxie Hart kis táncosnő egy kétes hírű lebujban. Férje autószerelő, reggeltől estig a műhelyben gürizik. Roxie már régóta a hírnévről álmodozik, a nagy kiugrásról, amikor is egy részeg éjszakán hirtelen felindulásból lelövi szeretőjét. Börtönbe kerül, és álma váratlanul valóra válik: a gyilkosságnak köszönhetően egyből az újságok címlapján találja magát. Velma Kelly, a revüsztár, ugyanebben a női börtönben ül, kettős gyilkosság vádjával. Ő az elsőszámú híresség, az olvasók kedvence - mindaddig, amíg Roxie és a friss sztori le nem söpri nevét a pletykalapok címoldaláról. A két nő elkeseredett harcba kezd a sajtó és Billy Flynn, a dörzsölt sztárügyvéd kegyeiért. A tét ugyanis nem más, mint a felmentő ítélet és a nyomában járó országos hírnév.

  L. FRANK BAUM: Óz, a nagy varázsló
  Rendező: Seres Ildikó
  Bemutató: 2012. szeptember 22. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Már késő! A viharpince ajtaja lecsapódott, és Dorkának nincs hova menekülnie a tomboló szél elől... A kansasi farmra lesújtó hurrikán magával ragadja a kislányt Totó kutyájával együtt, és elröpíti egy távoli mesevilágba, ahonnan csak Óz, a nagy varázsló segítségével lehet hazajutni. Smaragdváros, a varázsló birodalma felé vezető úton azonban rengeteg veszély leselkedik Dorkára és újdonsült barátaira: a Madárijesztőre, a Bádogemberre és a gyáva Oroszlánra. A lelkes útitársak végül legyőzik a gonosz Nyugati Boszorkány ármánykodásait, túljutnak a nehéz próbákon, és közben olyan kincsekre tesznek szert, amelyekre minden gyermek vágyik: barátságra, szeretetre, bátorságra és legfőképpen képzeletszülte csodákra.

  NEIL SIMON: Pletykák
  Rendező: Korcsmáros György
  Bemutató: 2012. január 27. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Egy elegáns New York-i villa házigazdái vacsorára hívják barátaikat. Ebben még semmi meglepő nem lenne, ha egy rejtélyes baleset kapcsán nem indulna meg a szóbeszéd lavinája. De megindul. Az egymás után érkező vendégek között halk suttogás kezdődik, amely felerősödik és terjed, egyre dagályosabbá válik a titokzatos eset hullámverése. Az party végén kiszálló rendőrség előtt már egy fantasztikus, hihetetlen történet kerekedik ki, pedig... Fergeteges komédia a Pletykák, avagy útmutató arra nézve, hogyan éljünk túl egy kellemesnek induló, de elképesztő kanyarokkal ?életveszélyessé? váló baráti vacsorát.

  Szüle Mihály - Walter László - Harmath Imre: Egy bolond százat csinál
  Rendező: Tasnádi Csaba
  Bemutató: 2011. február 11. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  A híres mulatóból, mely a csodás francia riviérán üzemel, kirúgják Dömötört, a pincért, és barátját, Rudit, a karmestert. A két férfi bosszút esküszik, majd nem sokkal később visszatér. Dömötör Suarez gróf, a híres oroszlánvadász képében, a zenész meg egy ismert halbiológus hasonmásaként. Érkezik két csinos amerikai lány is, akik pedig milliomoscsemetéknek adják ki magukat, hogy könnyebben tudjanak férjet fogni. A két férfi és a két lány természetesen találkozik, és ezzel a bonyodalmak csak még tovább fokozódnak. Szüle Mihály, az Amerikát is megjárt író elsősorban színházalapítóként ismert. A ő nevéhez fűződik a New York-i Hungarian Operetta Company és a budapesti Nagymező utcai Vidám Színpad megalapítása is. Az Egy bolond százat csinál bemutatója 1939-ben, a mai Madách Színház helyén álló Royal Színházban volt, a főszerepet (akárcsak később a filmben) Latabár Kálmán játszotta; és olyan nagy siker volt, hogy 275 előadást élt meg. 2006-ban Gáspár Sándorral és Oroszlán Szonjával a főszerepben megszületett a hajdani sikerfilm remake-je is.

  Presser Gábor - Varró Dániel - Teslár Ákos: Túl a Maszat-hegyen
  Rendező: Seres Ildikó
  Bemutató: 2011. október 7. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  A gonosz Paca cár tinta-szörnyeivel tele akarja pacázni a világot, míg Szeplőtlen Szilvia serege, a barbár takarítók, túlzó tisztasággal fenyegetik a Maszat-hegyieket. A 3.á-s Muhi Andrisra vár a nemes feladat, hogy megmentse a Maszat birodalom lakóit és köztük barátnőjét, Maszat Jankát, akivel együtt jártak oviba. Az Ismeretlen Angol Költő segítségével Andrisnak sikerül átjutnia a Paca-lápon, Badarország határán, hogy aztán a Babaarcú Démon csábításának ellenállva, Lecsöppenő Kecsöp Benő bevetésével kiszabadíthassa barátnőjét. De a kalandnak még koránt sincs vége... A döntő küzdelemben társai a rímek, Szösz néne (akinél szösz van a porcica kunkori bajszán), Makula bácsi és a badarok.

  Nino D'Introna - Giacomo Ravicchio: Robinson & Crusoe
  Rendező: ©tefan Korenči
  Bemutató: 2010. március 27. Kassai Állami Színház

  Röviden:
  Valódi koprodukció jött létre szlovák és magyar szereplők, szlovák rendező és dramaturg közreműködésével. Az előadást 6-6 alkalommal láthatja a kassai és a miskolci közönség. A Robinson & Crusoe című mű a nyelvi különbségek ellenére és azzal együtt kialakuló együttműködés és barátság története. Az előadás a "Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013" keretén belül, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával jött létre.

  A pusztítás után csak egy tető látszik ki a vízből, rajta két katonaruhába öltözött férfi. Nem értik egymást, de meg kell érteniük egymást, ha túl akarják élni a megpróbáltatásokat - ez a két olasz sikerszerző művének rövid története. A szerzők - ők is ketten vannak ugyebár - Daniel Defoe híres regényhőséből két színpadi szereplőt kreáltak. A mi darabunk két férfialakja is hasonló módon - tudniillik egy "szigeten" - találkozik egymással, mint a regénybeli Robinson Crusoe és Péntek. Ez a sziget ugyanakkor egy "civilizációs sziget", vagyis nem más, mint egy háztető, ami a katasztrófa után még kilátszik a tengerből, ahová a két szerencsétlenséget szenvedett pilóta kimenekül. Ellenséges hadseregek katonái, ráadásul nincs olyan közös nyelv, amin megértethetnék egymást. Mégis meg kell próbálniuk a túlélést a megmaradt kis területen. Végül szavak nélkül is megtalálják a közös nyelvet, és mély barátság szövődik közöttük. A színdarab tanulsága pedig az, hogy ha nem is beszéli két ember egymás nyelvét, a közös sors(csapás), az egymásra utaltság összehozza őket. Az ellenségeskedés, a bizalmatlanság helyébe a barátság lép. Ám minden idilli állapotnak vége szakad egyszer. A két embernek külön sorsa van. Ezért amikor a chipsük elfogy, két különböző irányba eveznek a maguk élete felé. Útjaik elválnak, de barátok lettek.

  Gabnai Katalin: A mindenlátó királylány
  Rendező: Seres Ildikó
  Bemutató: 2010. szeptember 24. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Tüskerózsa, az eladósorba került királylány apja csak ahhoz a kérőhöz adja hozzá gyermekét, aki el tud bújni a lány elől. Igen ám, de ez egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen a királylány "mindenlátó", és eddig mind a 99 kérőjét megtalálta. Ekkor érkezik János, a szegény kondás, hogy ő is szerencsét próbáljon. Barátai, az állatok segítségével először a Tisza mélyére bújik, utána a nap mögé, de Tüskerózsa mindenhol megtalálja. A királylánynak megesik Jánoson a szíve - meg belé is szeret -, és mivel nem szeretné, hogy a századik kérője is kudarcot valljon, el akarja küldeni az udvarból. De János nem adja fel, marad, és harmadszorra sikerül úgy elbújnia, hogy Tüskerózsa nem találja, így övé a fél birodalom és a lány keze. Gabnai Katalin színikritikus, író, a hazai drámapedagógia jelentős alakja. Tévé-és rádiójátékai mellett több gyerekdarabot is írt, melyek témáját legtöbbször a magyar népköltészetből merítette. A mindenlátó királylány volt e gazdag pálya első mesejátéka.

  Humoristák szövetsége
  Rendező: Benedek Miklós
  Bemutató: 2010. július 2. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Az előadás szerkesztője és rendezője, a budapesti Katona József, és a Nemzeti Színház egykori kiváló művésze, Benedek Miklós remek humorú magyar szerzők örökzöld művei közül válogatott. Régi nagy kedvence a pesti kabaré, ez a sokszínű, és máig aktuális műfaj, így most is a legjobbak közül válogatott. Az előadásban Békeffi László, Darvas Szilárd, Demeter László, Gábor Andor, Karinthy Frigyes, Kellér Dezső, László Miklós, Lőwy Árpád, Molnár Ferenc, Nóti Károly, Szép Ernő és Vadnai László sorai hangzanak el, és hívja könnyed időutazásra Önöket, nézőket. Egy este erejéig elrepíti Önöket az 1910-20-as évekbe, a kabaré fénykorába. Az alkotók felhőtlen szórakozást, egy kis muzsikát és sok-sok nevetést ígérnek, és tudjuk róluk: betartják a szavukat.

  Valentyin Katajev: A kör négyszögesítése
  Rendező: Korognai Károly
  Bemutató: 2009. január 10. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  A kör négyszögesítése az a mértani feladat, amelynek lényege, hogy az adott kör területével egyenlő területű négyzetet szerkesszünk. Valami ilyesmi történik a darabbeli Szovjetunióban, 1921-ben, a szocializmus hajnalán, egy szűk és koszos padlásszobában is. Itt ugyanis a munkás Vászja és az értelmiségi Iván pont egy napon, a másik tudta nélkül köt házasságot. Így a négy fiatalnak a darab során nemcsak a helyhiánnyal, a forradalmi ideológiákkal, költő barátjukkal, az állandóan útban levő kerékpárral és a szocialista családerkölccsel, hanem saját érzéseikkel is meg kell küzdeniük. És nem csak a padlásszobán, a Karl Marx-köteten, a párnán és a vacsorán, de előbb-utóbb saját házastársukon is osztoznak... És hogy mi kell egy szolid szovjet házassághoz? Valentyin Katajev kétfelvonásos vígjátéka szerint először is boldogság. Aztán sok félreértés, még több veszekedés, egy kis kergetőzés, fenyegetőzés, elszakadás, majd nagy, romantikus egymásra találás. Hiszen mondanunk sem kell, hogy végül minden akadályt legyőz: a szerelem.

  Fenyő Miklós – Novai Gábor: Hotel Menthol
  Rendező: Halasi Imre
  Bemutató: 2009. június 3. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Egy testvérpár, Frufru és Zsilett álmában megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál, és egy pillanat alatt olyan fantasztikus hangulatot teremtenek, hogy amikor Frufruék felébrednek, a valóságban is akarnak találkozni velük. Ez sikerül is, mert az álomban Mike a fiatalok hálószobájában felejtette a napszemüvegét, és amikor visszajön érte, Frufru és Zsilett már ébren vannak. Együtt indulnak a Limbó hintón a legendás Hotel Mentholba - ahol minden este szenzációs a zene és a hangulat. Útközben persze hihetetlen kalandokba csöppennek, sőt, egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Ám mikor odaérnek a szállóhoz, váratlan hír fogadja őket...

  Szilágyi Andor: Leánder és Lenszirom
  Rendező: Seres Ildikó
  Bemutató: 2009. szeptember 18. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Bölömbér kerál több mint 16 éve foglya Leánder erdejének. Leánder, a kobold csak azzal a feltétellel engedi szabadon, ha nekiígéri, ami még a királynak sincs. Bölömbér abban a hitben tér haza, hogy remek alkut kötött, de palotájában éppen szépséges leánya 16. születésnapját ünneplik, akiről a király mit sem tudott. Az újdonsült apa hiába záratja kalitkába Lenszirmot, hiába szövetkezik a kérőjével, Mar-Szúr herceggel, a kobold megszökteti a királylányt. Sok-sok kaland, ármány, titok, varázslat és erőpróba után végül persze minden jóra fordul. Megtörik az átok, Leánder és Lenszirom szerelme beteljesülhet, ahogy hű szolgáiké, Bogyó és Csibecsőr szerelme is.

  Jean Poiret: Őrült nők ketrece
  Rendező: Korcsmáros György
  Bemutató: 2009. október 29. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Georges egy saint-tropez-i night club, az Őrült nők ketrece tulajdonosa. A közismert mulatóban esténként nőnek öltözött férfiak lépnek fel, élükön a show sztárjával, Zaza Napolival, a transzvesztita dizőzzel. A lokál tulajdonosa Georges történetesen épp Zaza élettársa, lassan már húsz éve. Ebbe az "idillbe" érkezik meg váratlanul Georges ifjúkori ballépéséből született fia, aki bejelenti: házasodni készül. Ezzel még nem is volna semmi baj, ám a fiú választottja nem más, mint az ultrakonzervatív Dindon szenátor lánya, s az apósjelölt a házasság előtt feltétlen találkozni szeretne a vőlegény szüleivel. Nincs mit tenni, Georges és fia tisztes katolikus otthonná alakítja a meglehetősen frivol lakást, de a problémák még csak ekkor kezdődnek. Zazát ugyanis valahogy el kell távolítani otthonról. És mivel ez nem sikerül, elszabadul a pokol, aminek eredménye egy fergeteges komédia és persze egy happy end lesz. A darabból készült film itthon is nagy sikert aratott, az 1983-as Broadway-bemutató pedig az év legnagyobb szenzációja volt.

  Carlo Collodi: Pinokkió
  Rendező: Seres Ildikó
  Bemutató: 2008. szeptember 26. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  A Pinokkió kalandjai emberöltők óta az egyik legismertebb tanmese, számtalan film és átirat készült belőle. Tüneményes hősei: a fabábú, Gepetto, a Kékhajú Tündér, a Táltos Tücsök, a Macska és a Róka mindnyájunk számára ismerősek.

  Brandon Thomas – Aldobolyi-Nagy György – Szenes Iván: Charley nénje
  Rendező: Korcsmáros György
  Bemutató: 2007. július 6. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  "Nagy, egészséges kacagások estéje volt a mai színházi este. Eléggé szükség volt annyi szomorú este után. Charley néni bohóságai mindig hatnak" - írta 1901-ben Ady Endre, és bizony kacagásra mai is szükség van, és a darab poénjai azóta is hatnak. De min is nevetünk? Nos azon, hogy Jack és Charley szerelmes angol ifjak a kiszemelt hölgyeikkel nem találkozhatnak csak akkor, ha a szende hölgyeket valaki kíséri. A kiszemelt gardedame, Charley nénje, az özvegy milliomosnő. A hölgy azonban mégsem érkezik meg, így egyik társuk játssza el a néni szerepét, nehogy a találkozó elmaradjon. Csakhogy a decens hölgy (és legendás vagyona) iránt többen is heves érdeklődést mutatnak. Az ártatlan szerelmi kaland szálai tehát alaposan összekuszálódnak, ám a sok-sok poén, a látványos táncok, a fülbemászó dallamok révén mindenki megtalálja a maga párját. Mire jól kinevettük magunkat, már kész is a happy end.

  Rákos Péter – Bornai Tibor: A mumus
  Rendező: Seres Ildikó
  Bemutató: 2007. szeptember 21. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  A mai gyerekeket már nem ijesztgetik sem kéményseprővel, sem mumussal. A Harry Potteren edződött csemetéink csak mosolyognának, ha bevallanánk, mi mindentől rettegtünk annak idején. Persze félelmeik nekik is vannak... A darab szerzője, Rákos Péter igazi humanista, asztrológus, az emberi lélek ismerője így ír: "A mumus arra tanít: attól félünk, abból alkotunk ellenségképet - mumust - akit, amit nem ismerünk. A darab elején a szülők a mumusok létét is tagadják, a fivérek hadjáratot indítanak ellenük, egyedül a szelíd és félénk Lina olyan bátor, hogy hajlandó a titkos határt átlépve megismerni őket. Kalandja megmutatja, hogy csak összefogásból születik eredmény, cselekvésből megoldás és együttérzésből cselekedet. Így a darab végére a fivérek szövetségessé lesznek, a szülők elfogadóvá, s a mumusok is megmenekülnek." A mumus bájos mai mese, amihez Bornai Tibor, a KFT együttes tagja írt remek, szellemes dalokat.

  Vajda Katalin – Fábri Péter: Anconai Szerelmesek
  Rendező: Korognai Károly
  Bemutató: 2006. november 17. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Helyszínünk egy Adria-parti városka terecskéje, a hetvenes években, ahol megesik, aminek meg kell... E kedves olasz kisvárosban él-éldegél Don Tomao, az eladósorba került, enyhén beszédhibás gyermekét egyedül nevelő, ám szívügyekben még mindig naprakész, korosodó amoroso, könnyűvérű szobalányával, szomszédjában egy magányos panziósnővel és a környék legpocsékabb kávéját felszolgáló, saját ristorante után ácsingózó kávézótulajjal. És akkor még nem is beszéltünk az idevetődő többiekről: a halmozottan hátrányos helyzetű vándormuzsikusról, az életunt milliomosról, a szentéletű bölcsről, akinek durva csuhája alatt érző szív dobog. Valamint a tűzrőlpattant magyar lányról, aki születendő gyermekének nemzőatyját igyekszik fellelni eme kies olasz vidéken. Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás, a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

  Paul Portner: Hajmeresztő
  Rendező: Tasnádi Csaba
  Bemutató: 2006. október 14. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  A Hajmeresztő igazi színpadi sikertörténet: a leghosszabb ideig játszott nem zenés darab az amerikai színház történetében, melyet világszerte több millióan láttak már. E krimi egy fodrászszalon életébe enged bepillantást - szereplői a szalon vendégei és munkatársai, akik egy nyomozás kellős közepén találják magukat, és addig nem szabadulhatnak, míg egyikükről ki nem derül, hogy ő gyilkos. A játék szellemességét és különlegességét az adja, hogy a nézők maguk is tanúk és nyomozók egyszerre: folyamatosan munkában vannak, kérdezhetnek, közbeszólhatnak, és szavazással dönthetik el, ki a leggyanúsabb figura. A játékmester a darab szerinti nyomozó, aki kiprovokálja és egy több variációt is elbíró mederbe tereli a szereplők és a nézők közötti párbeszédet. Ebben a bűnügyi komédiában tulajdonképpen mindenkiből lehet gyilkos. Mindössze két mondat a Washington Post kritikájából: "Kész röhej! Visító nevetés estéről estére."

  Nino D'Introna - Giacomo Ravicchio: Robinson & Crusoe
  Rendező: Achim Conrad
  Bemutató: 2006. november 8. Miskolci Nemzeti Színház

  Röviden:
  Egy darab, két szerző - Nino D'Introna és Giacomo Ravicchio. Egy német és egy magyar színész - Valentin Stroh és Molnár Sándor Tamás. Német rendező - Achim Conrad, magyar díszlet- és jelmeztervező - Bozóki Mara. Egy magyar és egy német színház és két premier. Ezt hívják koprodukciónak. Szökőár. A pusztítás után csak egy tető látszik ki a vízből - így kezdődik a darab. A tetőn két katonaruhába öltözött férfi. Nem értik egymást, de egymásra vannak utalva. Meg kell érteniük egymást, ha túl akarják élni a megpróbáltatásokat - ez Nino D'Introna és Giacomo Ravicchio, a két olasz sikerszerző művének rövid története. A színdarab tanulsága pedig az, hogy ha nem is beszéli két ember egymás nyelvét, a közös sors(csapás), az egymásra utaltság összehozza őket. Az ellenségeskedés, a bizalmatlanság helyébe a barátság lép. Ám minden idilli állapotnak vége szakad egyszer. A két embernek külön sorsa van. Ezért amikor a chipsük elfogy, két különböző irányba eveznek a maguk élete felé. Útjaik elválnak, de barátok lettek.

következő oldal > > >

 
AKTUÁLIS SZEREPEK


My Fair Lady - Harry Chicago - Fred Casely A padlás - Üteg Woyzeck - Kikiáltó/Bolond A holdbéli csónakos - Paprika Jancsi KILÉPŐ - Improszínház

 
EXTRA TARTALOM


Letöltések Szövegkönyvek Hanganyagok

 
LINKEK


Miskolci Nemzeti Színház Port.hu Színház.hu - fórum Jancsó Dóra Borsod online Színház.lap.hu Színész.lap.hu Musical.lap.hu

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
FACEBOOK

 

2007 - 2014 Molnár Sándor Tamás honlapja adatvédelem oldalinfó facebook belépés kapcsolat

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?